Een renovatie gepland in
West- of Oost-Vlaanderen?
D&S denkt met u mee!

Op deze pagina delen wij alvast regelmatig
een project met u, telkens met duidelijke informatie over de werkwijze.

Hebt u binnenkort ook een renovatie gepland? Contacteer ons voor informatie of
vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.

Zulte, reinigen en beschermen leien dak.


dens dens-renovatie projecten

Laat uw dak tijdig reinigen

Wilt u dat uw dak levenslang meegaat, laat het dan tijdig reinigen! Onze Belgische weersomstandigheden zijn immers heel belastend voor uw dak. Regen, vocht, koude en warmte, vaak krijgen we het allemaal op 1 week en uw dak moet er allemaal tegen bestand zijn.

Afhankelijk van de omgeving krijgt bijna elk dak vroeg of laat dan ook last van algen en mos, zijn grootste vijand. Mos hecht zich immers vast aan uw leien of dakpannen waardoor uw dak poreus wordt. Vervolgens dringt het vocht binnen, veroorzaakt scheuren en tast het houtwerk aan.

Laat u mos zijn gang gaan, dan resulteert dat vaak in zware kosten. Nochtans kan u dit perfect voorkomen door uw dak tijdig te laten reinigen en beschermen.

Bezorg uw dak een langere levensduur

Het dak van deze mooie villa in Zulte werd door Dens-dakrenovatie gereinigd, ontmost en geschilderd waardoor het er weer als nieuw uitziet en opnieuw een frisse uitstraling krijgt.

Belangrijker is dat het ook de levensduur van dit leien dak verlengd. Na het reinigen en ontmossen werd een hoogstaande coating aangebracht, Ardocool, die een vocht- en vuilwerend schild legt op het leien dak en bestand is tegen mos en algengroei. Het dak is daardoor weer voor jaren beschermd tegen onze Belgische weersomstandigheden.

Maak uw dak klaar voor de winter

In de winter krijgt een dak het vaak zwaar te verduren. Hebt u last van algen en mos, laat dan nog voor de winter uw dak reinigen en beschermen. Contacteer ons via het contactformulier om een afspraak te maken. We komen graag vrijblijvend bij u langs met advies om uw dak optimaal te beschermen tegen de lange winter.

Bekijk het volgende project